U-go og Amalie

120 kr inkl. moms

Forfatter: Jens Leth Pedersen.

Illustration: Kaya Andersen

Format: A5

Sidetal: 106

Isbn: 978-87-993925-7-5

Varenummer (SKU): 9234 Kategori: Tag:

U-go og Amalie – Gode historier til oplæsning

Målgruppe: Børn i alderen 7-10 år – med deres voksne.

Om bogen

Amalie er en kæk pige – alligevel laver hun ulykker, og det er den slemme U-go, som lokker hende på afveje. U-go er en lille fyr, der sætter sig på skulderen af den, han vil genere.
I byen bor Tello, Underkorporalen, Banditten, Bent Betjent, Kratluskeren og mange flere.
Amalie har også besvær med Kratluskerens tre drenge, Magnus, Julius og Augustus. En dag er Amalie, Tello og de tre i skoven for at plukke hindbær.
Tello og Amalie plukker. Julius ser efter, at de holder sig inden for deres felter og kontrollerer, hvor mange de har plukket, og hvor mange de har spist. Det fortæller han så til Augustus, der sidder i skyggen og skriver det ned på nogle lister. – Amalie og Tello protesterer.
Magnus ser meget alvorlig ud. “Nu skal jeg sige jer to én ting. Det offentlige begår aldrig fejl og kan ikke holdes ansvarlig, hverken for det de gør, eller for det de ikke gør. Det er altid borgerne, der bærer ansvaret og som skal dække omkostningerne. Det må I da kunne forstå.”

Læs med, når Amalie klarer problemerne, U-go og Kratluskerens drenge.

Inspiration

Historierne er inspireret af samtaler som Jens Leth Pedersen har haft med sit barnebarn, Claire, om hendes besvær med sit temperament, om tanker, som andre ikke forstår, og om en voksenverden, der er fuld af ubegribelige regler.

Yderligere information

Vægt 200 kg
Størrelse 148 × 210 cm