Viser alle 2 resultater

Francis Lubas Imanjama blev født i Zanzibar i 1959.
Hans interesse for kunst tog ham meget tidligt til at deltage i et kursus i maleri på The Goethe Institute. Senere sluttede han sig til kunstnerkooperativet Nyumba y Sanaa (Kulturhuset).

I 1982 fik han sin første træning i ætsning. Han fortsatte med at deltage i flere avancerede kurser på det internationale sommerakademi i Salzburg, Østrig.

“Mit arbejde er fokuseret på børn og dyreriget for at fremme kærlighed og fred. For mig ser det ud til, at børns og dyrs rettigheder ikke anerkendes. Jeg mener, ​​at børn bør have rettigheder og dyr have rettigheder. Min opfattelse er, at børn og dyr er symboler på fred, da de begge er uskyldige. En voksen, der kan torturere og dræbe dyr, tror jeg også er i stand til gør det samme mod børn.

Jeg kan godt lide at bruge farver til at vise den glæde, der befinder sig i vores hjerter. Samt at oplyse vores sind gennem vores øjne. Når jeg er glad, giver det mig mere energi til at bruge mine talenter som kunstner, især når jeg observerer børns lykke. For mig bor kunst, børn og dyreriget i mit liv som ét. Børn har ret til glæde og fred! Gennem mine ætsninger håber jeg, at jeg bringer dem glæde.”