Viser alle 3 resultater

Jeg er maler og billedhugger. Født i Uganda, Kampala. Uddannet med diplom fra Kyambogo University med hovedfag i kunst.

Mine malerier viser ofte børn. Jeg sætter pris på de uberørte sind og håber, at den generøse og uselviske energi kan bevares hos dem, og at de vil vokse op for til sidst at omdanne verden til et bedre sted at bo i. Ja, børn som emner i mine malerier minder mig også om af de gode gamle dage, da jeg voksede op.

Jeg er begyndte at udvikle et moderne tema: Affaldshåndtering (som jeg arbejder med under titlen SCRAPERS). Det styrker en læreproces om farerne ved dårlig håndtering af affald og skadelig bortskaffelse. Malerier med dette tema tjener som inspiration til, hvordan man kan orientere sig i dette felt.

Min stil er impressionistisk. I min del af verden, som af sir Winston Churchill blev kaldt Afrikas perle, er vi omgivet af masser af vegetation, og det betyder, at der er farver strålende i alle mulige nuancer, og disse gengiver jeg i mine kunstværker. Selv når Uganda griber ud efter at være en perle, oplever vi alligevel mange trusler mod at bevare natur og naturressourcer – det spænder fra dårlig regeringsførelse til straffrihed for brud på regler.