Viser alle 5 resultater

Jeg blev født i Buenos Aires, syd for syd.
Min far var en berømt jazzmusiker og min mor var en vidunderlig kvinde. Min far bidrog på en kunstnerisk måde til min udvikling, og min mor støttede stærkt mine aktiviteter.
Jeg begyndte at male, da jeg var 12 år, og har malet indtil i dag. Med den dybe overbevisning om min skæbne som kunstner startede jeg på kunstskolen i mit land i en alder af 13. Atmosfæren i min familie var dybest set jazzy, og jeg voksede op midt blandt dem, der er berømte i dag, såsom Astor Piazzola … eller Lalo Schiffrin.
Mit DNA er spansk. Jeg vandt Ibiza-biennalen i 1968, og siden da har jeg udviklet min karriere i begge lande, Spanien og Argentina.
Jeg arbejdede i Atelier 17 i Paris i flere sæsoner og fordybede mig i farvegravering med mester Stanley W. Hayter, og eksperimentede med nye teknikker.
Ikke kun gravering (med al den enorme teknik: fra traditionel til digital) er min lidenskab, men tegning, maleri, akryl (et passende materiale med transparenter og reflektioner).
Med sidstnævnte tillader jeg mig at hengive mig til den 3. dimension og til rum.
Og jeg kan tilføje: dans.
Min verden: mit atelier, hvor jeg spørger, leger og har det sjovt.
Alle discipliner har blandet sig i mine hænder lige fra starten. Farve er til stede i malerier, små, store eller enorme. På papirer, med blyanter, akvareller, olier.
Jeg er en eklektisk kunstner.
Cristina Santander
www.cristinasantander.com.ar

ateliersantander@gmail.com